Cometa Solutions Oy tarjoaa ohjelmistoihin pohjautuvia ratkaisuja asiakasorganisaatioidemme tehokkuuden parantamiseksi. Motivoituneilla ja työstään innostuneilla asiantuntijoillamme on vuosien kokemus joustavien ohjelmistoratkaisujen rakentamisesta. Mikäli kaipaatte integraatio-osaamista, räätälöityä ohjelmistoa tai lisätietoa tarjoamistamme hyödyistä ja ratkaisuista, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan ja ratkaistaan haasteenne yhdessä!

Toimintamme pohjautuu omaan meta-mallipohjaiseen integrointi- ja sovelluskehitysalustaamme, joka erikoistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Alusta tarjoaa kaikkiin järjestelmiin joukon valmiita ominaisuuksia ja mahdollistaa nopean ongelma-alue kohtaisen kehityksen. Katso lisätietoja Ratkaisut-kohdasta tai pyydä meiltä esittely.

Tulemme pian julkaisemaan myös joukon valmiita ohjelmistotuotteita. Mikäli olet kiinnostunut kollaboratiivisesta ohjelmistomallinnuksesta, vaatimustenhallinnasta tai ohjelmistoanalyysistä, seuraa meitä Twitterissä, LinkedIn:issä ja näiltä sivuilta. Olemme jo julkaisseet avoimen lähdekoodin ratkaisuja, joihin voit tutustua paremmin täältä (englanniksi).

Ota yhteyttä, onnistutaan yhdessä!

Aika on rahaa!

Pitääkö teillä käyttää useita järjestelmiä ja dokumentteja, jotta työ tulee tehtyä? Onnistuuko tehokas työn yhdessä tekeminen? Löytyvätkö esim. tehdyt päätökset ja niiden perusteet helposti?

Haluaisitteko käyttää aikaa tiedon etsimisen, käsittelyn ja siirtelyn sijasta tuottavaan työhön?

»

Ylitetään järjestelmienne rajat

Integroidaan hajautunut tieto, kontrolli ja työ reaaliaikaista yhteistyötä tukevaksi ympäristöksi. Lisätään haluamaanne toiminnallisuutta ja mahdollistetaan työn tekeminen vaikka Microsoft Office ja WWW-pohjaisia käyttöliittymiä käyttäen. Tieto on koko ajan kaikkien saatavilla ja voitte keskittyä työn tekemiseen - yhdessä.

»

Nopeaa ja ketterää kehitystä

Työstetään askel askeleelta juuri teille sopiva ratkaisu käyttäen metamallipohjaista integrointi ja sovelluskehitysalustaamme.

Kehitys on nopeaa ja joustavaa. Voidaan keskittyä ensin tärkeimpiin osa-alueisiinne. Kun tarpeenne kehittyvät, kehitetään myös ympäristöänne.

»